miercuri, 19 septembrie 2012

Cele mai relevante review-uri pentru iPhone 5.

Apple, ca de obicei, a oferi in teste cel mai nou model de iPhone celor mai mai mari publicatii din lume, celor mai prietenosi bloggeri si, cu exceptii clare, celor mai influente site-uri tehnologice. Mai jos, cateva fraze cheie ale celor mai influente publicatii ce au testat iPhone 5 si au ajuns la o concluzie.


The Wall Street Journal: iPhone-ul trece pe ecran mare . “Cel mai popular smartphone devine in mod clar mai subtire, mai rapid si mai usor, cu ecran mai mare, de 4 inci – totul fara a renunta la durata de viata a bateriei, confort in mana si constructie solida”, scrie Fortune.com .
The New York Times: iPhone 5 scoate scor bun, cu o hiba .  “Apple numeste noul incarcator “the Lightning connector”. Este mult mai solid decat vechiul jack, si mult mai mic – 0,31 inci fata de 0,83 precedentul. Si poate fi inserat si pe fata si pe spate. Este un exemplu de cum sa modifici un incarcator, cu succes. DAR nu se potriveste cu niciun alt accesoriu deja existent. Apple vinde adaptorul cu 30$. Acest lucru ar putea deranja pe multi”.
USA Today: Apple iPhone 5 in fruntea smartphone-urilor .  “Atunci cand Apple a lansat iPhone 4S toamna trecuta, ai putut simti dezamagirea initiala. Multi oameni voiau iPhone 5. Desi iPhone 4S s-ar putea sa nu fi reprezentat upgradeul dorit, a fost un aparat cu o camera excelenta si uneori o asistenta virtuala obedienta, Siri. Si a devenit cel mai bine vandut iPhone pana in prezent. La un an distanta, iPhone 5 a sosit. Si ceea ce am simtit acum a fost lacomie/pofta (lust – in original)”.
CBC News: iPhone 5 nu e teribil de inovativ, dar e totusi inteligent .  “Device-urile ce ruleaza iOS 6 vor beneficia de noile Harti Apple, nu atat de bune ca cele ale Google. Noua aplicatie functioneaza si include opririle autobuzelor, dar nu sunt complete. De asemenea nu este inclus Street View, asa ca nu te poti cobori la nivelul unui pieton”.
Time: Totul este rafinament .  “Mojo-ul Apple ramane functional. iPhone 5 are upgrade-uri care, desi nu extraordinare, sunt bine venite – ecranul mai mare, 4G LTE broadband. Are cea mai buna camera de pe piata. L-au facut pe Siri mai inteligent. Pe scurt, este o versiune mai finisata a ceea ce deja era cel mai bine aranjat telefon de pe piata”.
Bloomberg: iPhone 5 devine mai mare, mai subtire, mai rapid . “Rezultatul este un telefon compact si usor ca o pana si totusi, datorita materialelor folosite in carcasa aluminiu-sticla da senzatia de soliditate si se simte perfect in mana. Vine si cu un set de casti reconstruite numite EarPods care nu iti ranesc deloc urechile si nici nu cad din ele”.
CNET: In sfarsit, iPhone-ul pe care ni-l doream . “Partile bune: iPhone 5 aduce tot ce ne doream la iPhone 4S: 4G LTE, ecran mai mare si un procesor A6 mai rapid. Plus, designul este excelent, foarte usor. Partile rele: Conectorul prea mic nu este compatibil cu niciun alt produs Apple din trecut. Nu exista NFC si marimea ecranului paleste in comparatie cu unele modele Android. Concluzii: iPhone 5 reconstruieste complet iPhone-ul prin noi proprietati si nou design, adresand problemele anterioare. Este, in mod clar, cel mai bun iPhone de pana acum si isi asigura cu usurinta unul din locurile fruntase in lumea smartphone-urilor”.
Engadget: iPhone 5 review . “Mai subtire, mai usor, mai rapid, mai simplu. Imediat cum a fost dezvaluit noul iPhone am stiut ca bifa tot ceea ce conteaza. Upgrade-urile aduse au entuziasmat pe multi dar au si speriat pe cei cu portofele mai usoare”.