luni, 13 august 2012

Noul Asus N56

   Este cel mai bun laptop multimedia al momentului, avand o configuratie bazata pe procesor Intel Ivy Bridge, iar sunetul este redat de tehnologia SonicMaster şi sistemul audio Bang & Olufsen ICEpower.
   ASUS a prezentat seria N6 la finalul lunii Aprilie si in Romania. Aceasta reprezinta noua generatie de laptop-uri multimedia ASUS si se evidentiaza prin designul exclusivist si facilitatile audio premium. Asa cum ne-am obisnuit, ASUS nu schimba doar configuratii, dar anual vine cu noi inovatii in industrie.
   ASUS a inceput sa se impuna pe piata laptop-urilor multimedia cu modelele Asus N53JN, a continuat cu Asus N53SV si a dus sunetul la un alt nivel cu Asus N55SF. In tot acest timp a reusit să produca si un laptop de lux pe numele sau ASUS NX90.
   Dar un laptop multimeda nu inseamna doar sistemul audio, chiar daca este un criteriu important. Laptop-ul testat ASUS N56V a venit echipat cu noul procesor Intel Ivy Bridge Core i7-3720QM, 8GB memorie RAM DDR 3 la 1600Mhz, placa video Nvidia GeForce GT 630M şi hard disk de 750 GB cu 7200 rpm. A existat un mic dezechilibru intre procesor si placa grafica, dar laptop-ul s-a descurcat minunat in activitati de tip office, birou, multimedia si chiar gaming.
   Modelul vine cu un design placut si net superioar fata de cel intalnit la generatiile anterioare. Observam si o imbunatatire la capitolul portabilitate, ASUS N56 fiind cu 3.5mm mai subtire fata de N55 si cu 8.5mm fata de seria N53. In schimb nu s-a schimbat nimic la capitolul kilograme, ASUS N56 pastrand cele 2.7Kg mostenite de la generatiile anterioare.