vineri, 27 iulie 2012

HP ENVY 4 si HP ENVY 6

Ultrabook-urile care te ajuta sa fii pregatit pentru orice.

   Notebook-urile sunt din ce in ce mai mici, e timpul sa gandesti in stil mare. Iti prezentam HP ENVY 4 si HP ENVY 6. Subtiri si usoare si disponibile cu ecrane mai mari. 
   Ele sunt Ultrabook-urile care dispun de tehnologia Beats Audio, o durata de viata a bateriei de pana la 9 ore si de o suprafata speciala care le face usor de ridicat cand esti pe graba. HP ENVY 4 si HP ENVY 6 sunt gata de orice. Mai usor decat te astepai.
   Cu un design metalizat care-ti fura privirea si disponibil in doua masuri. Suprafata moale la atingere, care nu aluneca, iti da incredere sa-l iei peste tot. Datorita sistemului integrat Beats Audio, boxe duble si subwoofer, Ultrabook-urile HP ENVY 4 si HP ENVY 6 iti aduc cel mai bun si cel mai fidel sistem audio PC. Mici, dar puternice.
   Fie ca lucrezi, te joci sau faci un pic din amandoua, ai nevoie de o baterie care tine toata ziua. Fa ce vrei timp de 9 ore fara sa reincarci, si bucura-te de libertatea pe care doar ENVY ti-o poate aduce.
  Cu HP ProtectSmart, datele din notebook-ul tau sunt protejate impotriva accidentelor. Notebook-ul simte miscarile bruste si este pregatit pentru orice situatie, astfel incat o simpla scapare pe jos HP ProtectSmart franeaza unitatea de disc pentru a va proteja fotografiile, muzica si amintirile.
   HP CoolSense tine racoare, prin regandirea materialelor, asezarea componentelor si a orificiilor de ventilatie, HP are produse cu racire sensibil imbunatatita. Daca utilizati computerul portabil pe un birou sau in deplasare, HP CoolSense face automat reglarile pentru a asigura nivelul optim de confort.