marți, 3 iulie 2012

Televizorul Samsung Slim LED TV ES8000

     Interactiune intuitiva cu control vocal si prin miscari. Noua tehnologie Smart Interaction va permite sa utilizati televizorul fara a apasa un buton. Puteti controla cu usurinta functii ca pornirea/oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesarea aplicatiilor si navigarea pe Web utilizand simple comenzi vocale si miscari. Camera incorporata, cu tehnologia de recunoastere a fetei, va permite sa va autentificati pe Smart Hub si pe conturile personale fara a mai fi necesara introducerea ID-ului sau a parolei.



Pentru a va bucura de un divertisment mai realist si mai intens, televizorul are functia Clear Motion Rate la 800Hz avand o miscare mai lina, pentru ca dvs. sa va delectati cu imagini in miscare rapida de o claritate impresionanta. Veti putea viziona imagini FullHD 3D, cu ajutorul ochelarilor 3D.

Porturile televizorului sunt urmatoarele : RJ45 , trei USBuri 2.0 , composite , scart , trei HDMIuri , MHL , CI+ , minijack. Avand o multime de aplicati pentru diferite varste , Fitness, Skype on Samsung TV, Anynet+ (HDMI-CEC), Face Recognition, Dual Core, Social TV, Wi-Fi Direct, Dual View, Smart Hub, Personal Video Recorder Ready, Allshare(Powered by DLNA), Camera App, Family Story, Samsung Apps, Game Mode, Integrated HD Camera, Your Video, ConnectShare™ (USB2.0),Picture-In-Picture . 

Samsung ES800 este un televizor pretentios ca buget pentru cei care doresc sa isi transforme sufrageria. Practic televizorul e o invitatie la film si la joaca si cu siguranta va fi atractia centrala de acasa. Cu greu as gasi un gadget care sa atraga acasa mai mult decat un televizor cu diagonala gigant si cu functie Smart TV. Televizorul e un vis, desigur – alaturi de ES8000 !
Toate acestea intru-un design foarte subtire si elegant . 55ES8000 avand un pret aproximativ de 12999 lei